Συλλυπητήρια Ανακοίνωση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του gi-Cluster εκφράζει τη θλίψη και τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του Σωκράτη Κόκκαλη Jr. για τον αιφνίδιο και πρόωρο θάνατό του. Ο 34χρονος Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Intralot, η οποία αποτελεί Ιδρυτικό Μέλος και μέλος του Δ.Σ. του gi-Cluster, ήταν ο μικρότερος γιος του Σωκράτη Κόκκαλη, Ιδρυτή της Intralot.

Διαβάστε Περισσότερα

Παράταση έως 09.07.2018 για τις θέσεις gi- και si-Cluster Ambassadors στη Γαλλία

Αθήνα, 29 Ιουνίου 2018: Συνεχίζεται το πρόγραμμα «Business Development Ambassador Programme» με την προκήρυξη δύο θέσεων πρακτικής άσκησης διάρκειας τεσσάρων έως έξι (4 – 6) μηνών σε εταιρείες και οργανισμούς στη Γαλλία. Kύριος στόχος του Προγράμματος είναι η συνέχεια της εξαιρετικής συνεργασίας μεταξύ των ελληνικών gi-Cluster και si-Cluster και των γαλλικών clusters Cap Digital και Aerospace Valley αντίστοιχα. Το πρόγραμμα υλοποιείται με την υποστήριξη του Ιδρύματος Μποδοσάκη, τη συνεργασία της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Αθήνα και το συντονισμό του Corallia.

Διαβάστε Περισσότερα

Vermantia & η Arena Racing Company ιδρύουν το European Racing Channel

Αθήνα, 28 Ιουνίου 2018: Η εταιρεία-μέλος του gi-Cluster Vermantia, ηγέτης σε omni-channel λύσεις περιεχομένου παγκοσμίως, και η Arena Racing Company ("ARC"), η μεγαλύτερη εταιρεία αγώνων ιπποδρομιών στο Ηνωμένο Βασίλειο ανακοίνωσαν την επίσημη έναρξη του European Racing Channel, το οποίο διαθέτει τη μεγαλύτερη προσφορά αυτού του είδους, σε διεθνές επίπεδο.

Διαβάστε Περισσότερα

Corallia και PwC: Συμμαχία για την επιτάχυνση καινοτόμων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων

Αθήνα, 26 Ιουνίου 2018: Το si-Cluster και το gi-Cluster, τα δύο κορυφαία ελληνικά clusters καινοτομίας ενώνουν τις δυνάμεις τους με την φημισμένη συμβουλευτική εταιρεία PwC France, με σκοπό να επιταχύνουν Μικρομεσαίες ελληνικές Επιχειρήσεις στην προσπάθεια διεθνοποίησής τους.

Διαβάστε Περισσότερα

Ετησία Τακτική Συνέλευση Μετόχων της Intralot: Δημιουργία Μακροπρόθεσμης Αξίας

Αθήνα, 17 Μαΐου 2018: Η INTRALOT, ιδρυτικό μέλος του gi-Cluster, πραγματοποίηση την Τετάρτη 16 Μαΐου 2018, στο Κέντρο Καινοτομίας της εταιρείας στην Αθήνα, την ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της. Στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης παρουσιάστηκαν η στρατηγική, οι βασικές εξελίξεις και τα οικονομικά αποτελέσματα του παρελθόντος έτους.

Διαβάστε Περισσότερα