Το gi-Cluster στο συνέδριο «Πολιτισμός, Ψηφιακά Μέσα και Επιχειρηματικότητα»

Αθήνα, 18 Μαΐου 2018: Το gi-Cluster συμμετείχε στο συνέδριο με θέμα «Πολιτισμός, Ψηφιακά Μέσα και Επιχειρηματικότητα: Από την Ψηφιοποίηση στην Παιχνιδοποίηση», που διοργάνωσαν από κοινού το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, η οργάνωση «Ξένιος Πόλις» και ο ερευνητικός οργανισμός CARDET με έδρα την Κύπρο, την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Μαΐου 2018.

Διαβάστε Περισσότερα

Πληθώρα Εκδηλώσεων για τις Οπτικοακουστικές Τέχνες Μάιο και Ιούνιο στην Κέρκυρα από το Τμήμα Τεχνών, Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου

Αθήνα, 3 Μαΐου 2018: Το Τμήμα Τεχνών, Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου διοργανώνει τρεις πολύ ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις για το οικοσύστημα των Οπτικοακουστικών Τεχνών τους προσεχείς μήνες στην Κέρκυρα. Η πρώτη εξ αυτών είναι το 12ο Φεστιβάλ Οπτικοακουστικών Τεχνών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου, στην Κέρκυρα (https://avarts.ionio.gr/festival/2018/gr/home) και περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα καλλιτεχνικών, εκπαιδευτικών και επιστημονικών δράσεων, παρέχοντας τη δυνατότητα σε φοιτητές τμημάτων του Ιονίου Πανεπιστημίου να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους.

Διαβάστε Περισσότερα

Γενική Συνέλευση gi-Cluster: Αναπτυξιακοί Άξονες 2018-2020 και νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Αθήνα, 26 Μαρτίου 2018. Με κεντρικό μήνυμα την περαιτέρω ισχυροποίηση του gi-Cluster, ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση του πρώτου Ελληνικού Gold labeled συνεργατικού σχηματισμού καινοτομίας στις σύγχρονες ψηφιακές βιομηχανίες των ψυχαγωγικών τεχνολογιών (gaming) και του δημιουργικού περιεχομένου (creative content), την Τρίτη 20 Μαρτίου.

Διαβάστε Περισσότερα

Στρατηγική συνεργασία της Vermantia με την Arena Racing Company

Αθήνα, 22 Μαρτίου 2018: Η ελληνική εταιρία Vermantia και η Arena Racing Company (“ARC”) προχώρησαν σήμερα στην υπογραφή στρατηγικής συμφωνίας με στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση του δικτύου, προϊόντων και υπηρεσιών σε αγορές του εξωτερικού.

Διαβάστε Περισσότερα

Νέες ευκαιρίες εξωστρέφειας για ΜΜΕ από το έργο SPACE2IDGo με τη συμμετοχή του si-Cluster και gi-Cluster

Βρυξέλλες, 22-23.02.2018: Την εναρκτήρια συνάντηση για το ευρωπαϊκό έργο SPACE2IDGo πραγματοποίησαν οι εμπλεκόμενοι οι φορείς στις 22-23 Φεβρουαρίου στις Βρυξέλλες στο περιθώριο του EU Industry Day.

Διαβάστε Περισσότερα