φωτο: Δ. Μπότσης (διάσελο Ντουρντουβάνας & Τριανταφυλλιάς, Πελοπόννησος)

 

Τολμήστε...Καινοτομήστε!

Διπλή Διεθνής Διάκριση για τη Nanophos

«Είμαστε όλοι πολύ περήφανοι.Οι βραβεύσεις ήλθαν ως αποτέλεσμα του αρχικού μας στόχου, που δεν ήταν άλλος, από το να παράγουμε καινοτόμα & ανταγωνιστικά προϊόντα που απευθύνονται στην παγκόσμια αγορά». (Βασ. Θεοχαράκης, πρόεδρος Δ.Σ της NanoPhos AE)

Διαβάστε περισσότερα

 
 

Theon Sensors

H Theon στη Διεθνή Έκθεση Compamed 2010

H Theon Sensors (εταιρεία-μέλος του mi-cluster) συμμετέχει ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια στη Διεθνή Έκθεση Compamed (Components for Medical Devices). H Compamed, η οποία διοργανώνεται παράλληλα με την Medica, πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Ντίσελντορφ και συναποτελούν τη μεγαλύτερη έκθεση ιατρικού εξοπλισμού στον κόσμο.


Διαβάστε περισσότερα

 
 

"COSINE - Corallia Scholarship Innovation Programme"

Μαρούσι, 31.01.2011

Πρόγραμμα Υποτροφιών από το Corallia

To COSINE αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές πρωτοβουλίες που έχει σχεδιάσει και υλοποιεί το Corallia, με σκοπό την έμπρακτη και ουσιαστική στήριξη νέων επιστημόνων στην πορεία της ακαδημαϊκής & διδακτορικής τους σταδιοδρομίας. Στόχος του COSINE είναι η δημιουργία ενός fund δωρεών από επιχειρήσεις, οργανισμούς, ευεργέτες, ομογενείς και οποιονδήποτε άλλο μπορεί να προσφέρει, ώστε να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση των εργασιών υποψήφιων διδακτόρων ή για διπλωματικές εργασίες φοιτητών ή ακόμα και μερικών μηνών για internships, με απώτερο σκοπό τη δημιουργία μιας νέας τάξης επιστημόνων, εξοικειωμένων με την έννοια της επιχειρηματικότητας και την παραγωγή  καινοτόμων προϊόντων που θα φέρουν τη σφραγίδα «Innovation Made in Greece», προσδίδοντας αξία τόσο στους ίδιους όσο και στη χώρα.

Διαβάστε περισσότερα

 
 

"Ανακαλύψτε το Stanford και το U.C Berkeley"

San Francisco, 09-17.04.2011

To Corallia υποστηρικτής για 2η συνεχόμενη χρονιά!

Οι Σύλλογοι Ελλήνων Φοιτητών των Πανεπιστημίων Stanford (Hell.A.S.) και U.C. Berkeley (HESTIA) με την υποστήριξη του COSINE - Cοrallia Scholarship Innovation Programmε που έχει σχεδιάσει και υλοποιεί το Corallia, σας προσκαλούν να ζήσετε για δεύτερη συνεχή χρονιά και για μια ολόκληρη εβδομάδα,  την καθημερινότητα της φοιτητικής ζωής δύο ακαδημαϊκών ιδρυμάτων παγκοσμίου βεληνεκούς.


Διαβάστε περισσότερα

 
 

Πρώτο πακέτο στήριξης επιχειρήσεων

Αθήνα,27.01.2011

Ομιλία Μιχάλη Χρυσοχοϊδη

O Υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. M. Χρυσοχοϊδης ανέπτυξε τους βασικούς πυλώνες των πρωτοβουλιών του υπουργείου, σε ημερίδα, που διοργάνωσε το Υπ. Περιφερειακής Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας και το Υπ. Οικονομικών, από κοινού με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και την Ελληνική Ένωση Τραπεζών.

Διαβάστε περισσότερα

 
 

Πρόγραμμα "Εξωστρέφεια-Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων"

Αθήνα, 08.12.2010

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Το Πρόγραμμα «Εξωστρέφεια – Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων» εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα (ΕΠΑΝ ΙΙ) του ΕΣΠΑ 2007-2013 και αποσκοπεί στη δημιουργία των αναγκαίων προϋποθέσεων για την ενίσχυση της εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας.

Διαβάστε περισσότερα

 
 

"mi-Telepresence"

Μαρούσι, 24.01.2011

Νέα Υπηρεσία από το Corallia

Μια ακόμα, νέα υπηρεσία με τον τίτλο "mi-Telepresence" παρέχεται από το Corallia σε όλα τα μέλη του mi-cluster, υποστηρίζοντας πλήρως, τόσο τις ανάγκες Τηλεπαρουσιάσεων - Τηλεδιασκέψεων διασυνδέοντας το Κέντρο Καινοτομίας Μικροηλεκτρονικής στο Επιστημονικού Πάρκου Πατρών και το Κέντρο Καινοτομίας Μικροηλεκτρονικής στο Μαρούσι (μIC), όσο και  τις ανάγκες πραγματοποίησης τηλεδιασκέψεων με απομακρυσμένους χρήστες, από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.


Διαβάστε περισσότερα

 
 

The only way is ...App!

Αθήνα, 02.02.2011

InfoComApps: 1ο Συνέδριο Smartphones & Αpps

Το 1ο Συνέδριο Smartphones & Εφαρμογών για Κινητά «InfoCom Smartphones & Αpps» θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Divani Caravel την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011. Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της Ειδικής Γραμματείας Ψηφιακού Σχεδιασμού, των Ψηφιακών Ενισχύσεων και του ΙΑΒ.

Διαβάστε περισσότερα

 
 

Europe-INNOVA

Ρώμη, 17-18.02.2011

Report & Recommendations on Services Innovation

Europe-Innova Conference: Expert Panel on Service Innovation in the EU presents its final report and recommendations. At the beginning of 2010, the Directorate-General for Enterprise and Industry of the European Commission established an Expert Panel on Service Innovation in the EU comprising 20 members.

Διαβάστε περισσότερα

 

Eurosensors XXV

Αθήνα, 04-07.09.2011

H 25η Επέτειος του Eurosensors στην Αθήνα

Το Ευρωπαïκό Συνέδριο Eurosensors, που διοργανώνεται από το 1987, γιορτάζει την 25η του επέτειο, πραγματοποιώντας εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 4-7 Σεπτεμβρίου 2011. Το Eurosensors XXV είναι το μοναδικό Ευρωπαϊκό συνέδριο που καλύπτει όλο το φάσμα των Μίκρο- και Νανοσυστημάτων και το οποίο προσελκύει επιστήμονες τόσο από τη διεθνή ακαδημαϊκή κοινότητα όσο και από τη βιομηχανία.

Διαβάστε περισσότερα

 
 

Νέα μέλη

Μαρούσι, 31.01.2011

Συνεχής αύξηση του οικοσυστήματος καινοτομίας

Κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου 2011, το οικοσ΄συτημα καινοτομίας αυξήθηυκε με την ένταξη ενός ακόμα μέλους, της εταιρείας SciGen Technologies S.A., η οποία δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία ακαδημαϊκού λογισμικού στην Ελλάδα, τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (USA) και διεθνώς.
- . Δείτε το ανανεωμένο έντυπο παρουσίασης του mi-cluster και διαβάστε για τα προνόμια των μελών.

 
 

News

Από την Ευρώπη και τον κόσμο

NY's Long Island seeks innovation cluster

 

Chipmakers 2011 capabilities ranked

 

EU Research & Innovation Funding - Immediate Changes to cut red tape for researchers and SMEs

 
Δ: Σώρου 12, 15125 Μαρούσι | Τ: 210.63.00.770 | F: 210.61.98.818 | E: pr@corallia.org | W: www.corallia.org